i saved a few and i keep them in a jar

när tony var i stockholm senast så var vi och hajkade. vi hajkade bland annat i solnas tunnelbana och där fanns små söta gubbar och hus. det var spännande, så jag tog en massa bilder.


vita huset. det fanns en helikopter också nånstans i närheten



tillslut blev tony less på mig så jag tog inga fler bilder. men jag tog fler än tre bilder. dom här var bäst.


MERRYCHRISTMAS

simme var här igår. och i förrgår. simme är snäll. och rolig. vi var och käkade. igår och i förrgår. på samma ställe. samma mat.

snart åker jag till kalmar. det var längesen sist. känns som julafton när man bara väntar och väntar. och tiden går så sakta.

fil


alltså halåå. nu känns livet fantastiskt. helt fantastiskt!

mokkulakokkulasokkula


när jag och tony var på date på alla hjärtans dag så var vi och fika innan vi skulle på bio. jag köpte en chai latte och tony köpte typ en cola eller nåt. sen drack jag lite chai och sa att tony skulle smaka. han smakade, och just där han drack så blev det ett hjärta. det är helt sant! jag tror det är ödet och att vi ska gifta oss snart!

tjugofyra

ninni fyllde år igår. då fick hon frulle på sängen. jag vaknade tidigt och åkte och handlade croissanter, ballonger och ljus. bakade även en liten chokladbakelse och odlade en blomma. jätte snabbt





ninni blev glad och då blev jag glad och då var alla glada! nu är hon i turkiet. och igåt kväll åkte även min mamma min pappa och min sacko säck tillbaka till haparanda. nu är det tomt här. bara jag ock knåttan. det har varit en bra helg. en fantastisk helg!


näkkäri


jag blir hyper av socker
min krysantemum har slutat växa
ikväll ska vi på middag, allihopa!

sommaren är kort

ninni och sacko säcken är hos mig i stockholm nu. dom kom igår. jag mötte upp dom på t-centralen efter att jag slutat. idag var jag ledig men jag vaknade kl 07 helt av mig själv. började med att ringa fastighetsmannen för att vårat lås på dörren än en gång var sönder! han kom på stört och det visade sig att han inte kunde laga det så han fick ringa efter en låssmed som också kom på stört, för att "jag hade brådis till jobbet". han fixade låset galant, så jag, ninni och sacko säcken drog ut på en lite shoppingrunda! i morgon kommer billyboy. vi ska på bio, allihopa. johanna också. jag bokade biljetter idag, alice i underlandet i 3d blev det. till nåt helt annat nu.
när jag var i happis så lekte jag ock ninni i snön.
nina lärde mig hur man överlever natten en kall vinter utan tak över huvudet. detta förutsätter dock att man är två och har ett enmanstält med sig sa nina. nina fick tältet.

det var min outfit den kvällen.

och det här var ninnis outfit. vilken är din favorit?

här är bilden när jag sover under snötäcket. det var väldigt varmt och skönt. tills det blev kallt.


RSS 2.0