hermoherne


jag träffade en häst en gång.

finland finland finland. hur gick det igår? vad hände? jag klarade inte av mer än tio minuter.

vilken färg är brandbilen?

vi hade finfrämmande i vår vackra, underbara lägenhet idag. fyra brandmän kom på besök, de ni! men lugn, ba lugn, det brann ingenstans. det luktade bara gas i hela lägenheten men de fyra brandmännen konstaterade att det icket var någon gasläcka. jag var dock på jobbet när detta inträffade, tyvärr. min sambo knåttan fick ta hand om det på egen hand.

imorgon kommer billyboy! wohoo!

hemligpresent


som jag längtar!
jag är klar med billys present, den är fiiiiiiiiiiiin! och så är jag klar med lite annat pyssel. det är kul att pyssla.


kesällä



mamma och pappa, kolla vad jag börjat läsa! hihihihi

mmmmmos

Igår var sista kvällen på mitt gamla schema. Kändes lite tråkigt faktiskt, jätte tråkigt. Även om jag hellre jobbar på dagen så kommer jag sakna mina söta tanter, och dom kommer sakna mig. Tror jag. Eller jag vet. Tror..

Jag var i Kalmar förra helgen, fredag till onsdag. Det var mysigt. Vi badade badkar, hade ansiktsmask, lagade mat, åt massa skräp, såg film, matade fåglarna. Det var höjdpunkten, att få mata fåglarna. En massa ankor och änder tror jag, och sen två svanar. Men dom åt inget för dom andra var helt galna. Jag vill mata fåglarna igen. Snart.

Det händer inte mycket här. Jobbar bara. Börjar lessna. Ska söka utbildningar tll hösten, så man göra nåt vettigt. Och kanske har lite roligare. Börjar klättra på väggarna snart!

På fredag kommer Ranette och Sinikka och Billy. Det ska bli roligt. Vi ska ut! WOHOOOOOOOOOO!!!!! :D Var typ hundra år sen sist.. Och sen två veckor efter det ska jag hem till Haparanda. Till tandläkaren bland annat. Hoppas dom säger nåt vettigt, typ att jag slipper vara braceface.

Det var längesen jag skrev nåt såhär långt. Det här var långt. Jätte långt! hejdå.


RSS 2.0